Start nieuwe opstapcursus

SOS  is een sportieve en gezellige hardloopvereniging  in Muntendam. Drie keer per week kan er samen getraind worden, of je nu  jong bent of oud, groot of klein, snel of langzaam, iedereen kan meedoen!
 
Enkele ervaringen van onze leden:
“De motivatie voor mij om bij een hardloopvereniging te gaan lopen is enerzijds geweest om onder gekwalificeerde trainers te gaan trainen en anderzijds is het de opbouw van training geweest die door de gekwalificeerde trainers is opgesteld. Als je namelijk alleen loopt verval je gemakkelijk in een eenzijdige training.
Een belangrijke reden is ook geweest dat je je kunt meten aan andere lopers en je ook kunt optrekken aan snellere lopers. Een vierde reden is de vaste trainingen die een stok achter de deur zijn om te gaan trainen.”
 
“Aan het begin van het jaar had ik mij voorgenomen om sportiever te zijn en gezonder te leven. Ik zag veel mensen joggen en wilde dat zelf ook graag, maar ik durfde de stap niet te nemen. Ik was te zwaar en had het idee dat ik daarom nooit meer dan 200 meter zou kunnen hardlopen. Na een ontspannen en tegelijk sportieve opstapcursus was ik in staat om 5 km hard te lopen!”
 
“De eerste training kon ik serieus nog geen 100 meter hardlopen, en na 12 weken liep ik 5 km zonder te wandelen. Dat gevoel vergeet ik nooit meer. Pas maar op voor je het weet ontdek jij ook de passie en loop je net als ik fanatiek met de reguliere trainingen van SOS mee!”
 
Overtuigd? Voor meer informatie zie onze advertentie in deze krant en meld je aan!”

Reactie toevoegen