Voor cadeaus en meer...

Cadeaushop Sappemeer is een initiatief van Stichting lnzet naar vermogen. De stichting is in 2012 opgericht. Bernard Pastoor en Henriette Paap zijn de initiatiefnemers. Hieronder geeft Henriette Paap een toelichting over wat er allemaal gebeurt.
“Binnen cadeaushop Sappemeer wordt kleinschalige dagbesteding geboden aan cliënten met een beperking. De artikelen die binnen de dagbesteding gemaakt worden, verkopen we in de winkel. Cadeaushop Sappemeer is tevens een erkend teerbedrijf en biedt stageplaatsen en partícipatieplaatsen. 
Cadeaushop Sappemeer is een mooi voorbeeld van kleinschalig ondernemerschap in de zorg waarbij participatie en integratie centraal staan.
Meedoen in de samenleving is voor iedereen belangrijk. Een zinvolle daginvulling geeft voldoening en zelfver- trouwen. Als begeleidingsteam is het onze taak om cliënten een veilige werkomgeving te bieden waarbinnen we iedereen stimuleren om nieuwe vaardig- heden te ontwikkelen.
Cadeaushop Sappemeer heeft een breed assortiment in de winkel: Groninger souvenirs, kraamcadeautjes, feestartikelen, weerstenen, vogeltaarten, zelfgemaakte handdoekfiguren, theeboeketjes, zwanen, egels en muizen van fietsbanden en nog veel meer. Daarnaast bedrukken we zelf textiel met iedere gewenste tekst. Klanten kunnen zelf een lettertype, kleur en tekst bepalen. De Groninger souveniers worden maandelijks uitgebreid om-dat er een grote behoefte aan is. Op onze website is een groot gedeelte van ons assortiment te vinden en te bestellen. Daar staat tevens een link naar onze populaire facebookpagina (Cadeaushop-Sappemeer). Meerdere malen per week informeren wij onze klanten via Facebook over nieuwe producten.
 
Cadeaushop Sappemeer is een Kiala-punt. Veel grote bedrijven leveren via Kiala. Pakketten kunnen afgehaald en geretourneerd worden via ons Kiala-punt. Particuliere verzending via een Kiala-punt wordt ook steeds vaker gedaan. Kom gerust eens langs bij Cadeaushop Sappemeer.”

Reactie toevoegen