Mississippi Noordsuythoeve

De country band ‘Mississippi’ speelt op zaterdag 28 februari 2015 als eerste band live in het nieuwe multifunctionele centrum in Noordbroek. Een spannende gebeurtenis omdat dan duidelijk gaat worden hoe de akoestiek is voor muziekvoorstellingen.
Mississippi speelt pure countrymuziek van zowel oudere als nieuwe country artiesten. De band speelt muziek die voor zowel line-dancers als luisteraars een genot is. Maar natuurlijk kan er ook ‘gewoon’ gestijldanst worden op de muziek.
Klassiekers als ‘Mississippi’ van Pussycat en ‘Take me home’, ‘countryroads’ van John Denver komen ongetwijfeld langs. Vanwege deze primeur verloot de band onder de bezoekers ook nog een leuke prijs. Ze hopen natuurlijk op veel publiek, om er met elkaar een mooie avond van te maken! 
De band Mississippi werd opgericht in het voorjaar van 2009. In maart van dat jaar was de samenstelling compleet en begonnen de 5 mannen en één vrouw aan hun muzikale avontuur.
Binnen enkele jaren heeft de band bekendheid verworven op diverse podia in zowel Nederland als Duits-land. Van heinde en ver komen liefhebbers van de countrymuziek naar optredens van deze band. De muziek die Mississippi speelt is zeer gevarieerd, van gevoelige duetten tot stevige country rock. Van Johnny Cash tot de Zac Brown Band, en van Tammy Wynette tot de Dixie Chicks. Door deze grote variatie komen zowel de line-dan-cers als de luisteraars ruimschoots aan hun trekken. Regelmatig wordt het repertoire ververst en worden frequente luisteraars/bezoekers ver-rast op nieuwe nummers. Wat voor Mississippi ook erg belangrijk is, is interactie met het publiek. Een optreden van Mississippi is nooit een ‘verplicht nummer’, maar een optreden waaruit duidelijk blijkt dat de band plezier heeft in wat ze doet en dit overbrengt op het publiek. De band beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie, en zorgt ervoor dat het volume tijdens een optreden altijd binnen de acceptabele grenzen blijft.
 
Kortom, een optreden van Mississippi betekent een paar uur zorgeloos dansen, luisteren en leuke nieuwe mensen ontmoeten in een gezellige sfeer.

Reactie toevoegen