Bongoland in Ruitershorn

Vrijdag en zaterdag 27 en 28 februari is de sporthal omgebouwd tot een overdekte speelplaats. In hal zijn verschillende springkussens opgebouwd, waar-op de jeugd zich kan uitleven.
Bijvoorbeeld is er een springkussen, rondom voor meer dan driekwart afgesloten met een dak er op, met in de nok een discobal en luidsprekers. Deze attractie behoort tot één van de nieuwste op springkussen gebied. Zoals reeds gemeld komen naast deze attractie meerdere springkussens.
Een leuke gelegenheid voor de jeugd van Menterwolde om zich een dag of wellicht twee dagen prima te vermaken in de voorjaarsvakantie.
De DorpsRaadMuntendam (DRM) en het bedrijf FMcatering uit Zuidbroek hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn er uitgekomen om dit te organiseren. Het wordt niet alleen voor de jeugd van Muntendam georganiseerd, maar voor de jeugd uit de totale gemeente! Er zullen aan de schoolgaande jeugd flyers uitgedeeld worden van Bongoland, de naam waaronder dit festijn georganiseerd wordt.
Getracht is om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat de entreeprijs ook niet zo hoog hoeft te zijn. Deze prijzen staan in de advertentie vermeld. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.
De organisatie hoopt hiermee de kinderen een groot plezier te doen en dat ze aan het eind van de middag terug kunnen kijken op een geslaagde dag.

Reactie toevoegen