Genieten van een heerlijke high-tea

Ongeveer veertig cliënten van Thuiszorg Zorggroep Meander (van de gemeente Menterwolde) genoten dinsdagmiddag 27 januari van een heerlijke high tea in De Gilde te Muntendam. De tafels waren vrolijk gedekt en er heerste een gezellige sfeer; kortom je lekker laten verwennen en heerlijk genieten.

Medewerkers van het wijkteam Menterwolde, Gerda Velthuis, Lenny Bos en Ina Kostwinder, waren de initiatiefnemers van deze middag, die bijzonder in de smaak viel. Samen met collega’s verzorgden ze deze middag. De cliënten genoten van de sfeer en de heerlijke hapjes. Ze lieten zich dinsdagmiddag lekker verwennen met thee, koffie, heerlijke huisgemaakte zoete en hartige hapjes, gevulde soesjes, sandwiches, scones, wraps enz.; allemaal lekkernijen! De high tea was georganiseerd voor alle cliënten van Zorggroep Meander in Noordbroek, Zuidbroek, Meeden en Muntendam. “Iedereen kon zich vooraf opgeven, of ze hieraan mee wilden doen. Ze werden thuis opgehaald en natuurlijk weer teruggebracht”, vertelt Gerda Velthuis, één van de initiatiefnemers van deze gezellige middag. “De cliënten van de Novo hebben voor de lekkere hapjes gezorgd.”
Vrijdag 31 oktober hadden medewerkers van het wijkteam Menterwolde met zes cliënten van thuiszorg Zorggroep Meander een tuincentrum in Assen bezocht. Cliënten en medewerkers hebben daar bijzonder van genoten en daarom is er besloten om weer eens iets leuks voor de cliënten te organiseren. Samen iets ondernemen is natuurlijk altijd leuk

Reactie toevoegen