Nieuw initiatief Thuiskok Evert Stoel

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Evert Stoel, ik ben sinds kort thuiskok bij www.Thuisafgehaald.nl. Graag wil ik uitleggen wat dit inhoudt. Het idee ontstond in een Utrechtse achtertuin toen men lekkere luchtjes van de buurvrouw rook die aan het koken was en toen zijn de initiatiefnemers bij de buurvrouw een maaltijd gaan halen. Aan de ene kant heb je mensen die graag koken en wel een portie kunnen missen. Aan de andere kant zijn er mensen die alleen zijn, ouderen, of tweeverdieners die geen zin hebben om na een lange dag werken in de keuken te staan.

Wil je je dan niet meteen aanmelden bij een commerciële instelling of een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt halen, maar wil je toch een lekkere voedzame maaltijd dan is Thuisafgehaald wellicht iets voor jou. Voor ca. € 4,00 per portie haal je bij een thuiskok een lekkere maaltijd op, je kunt bestellen via de website, app of gewoon de telefoon.
Thuisafgehaald heeft ook nog een extra service namelijk “Bijzonder Thuisafgehaald”, wanneer men niet in staat is om een maaltijd op te halen kan de maaltijd ook gebracht worden (soms tegen een kleine vergoeding, hangt van de afstand af).
Je kunt een thuiskok niet vergelijken met een commerciële instelling, ik ben een hobbykok die het leuk vindt om met verse ingrediënten/kruiden voor andere mensen te koken en mijn maaltijden te delen. Ook is het wellicht een raar idee om bij de ‘buurman’ een portie warm eten te halen, daarnaast kent u mij nog niet. Wel dit is eenvoudig op te lossen, ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek. Ik kan u uitleggen wat een thuiskok doet en u kunt aangeven wat u graag zou willen eten.

Reactie toevoegen