Groninger Dorpendag 2015

Op 14 februari vormt de onderwijslocatie Campus Winschoten dé ontmoetingsplek voor iedereen met hart voor Groninger dorpen en het Groninger platteland. Dan organiseert Groninger Dorpen samen met een creatieve werkgroep en vele enthousiaste betrokkenen voor de derde keer de provinciale Groninger Dorpendag. Het gevarieerde programma belooft een afwisselende dag vol energie - boordevol initiatief en inspiratie uit en voor de dorpen en het platteland! Van verhalen over waar dorpen toe in staat zijn, excursies, volop uitwisseling met elkaar en op de informatiemarkt, over de aanstaande Provinciale Statenverkiezing, en nog veel meer verrassing en interactie. De leiding op de dag is in handen van Cunera van Selm, Arno van der Heyden sluit de dag af.
Kijk op www.groningerdorpendag.nl voor alle actuele informatie en het volledige programma met onder andere de gastsprekers, dorpen, excursies en deelnemers aan de informatiemarkt. Ook met informatie over de achtergrond van de Groninger Dorpendag en de organisatie. Eerdere edities in 2007 en 2011 trokken elk zo´n 250 tot 300 bezoekers.
Belangstellenden kunnen zich tot en met maandag 9 februari aanmelden via de website. De dag is kosteloos toegankelijk. Er is plek voor zo´n 300 bezoekers.

Reactie toevoegen