Filmavond ‘Vergeet mij niet’

Gretel lijdt aan Alzheimer. Haar zoon David keert voor enkele weken terug naar zijn ouderlijk huis om zijn vader bij te staan bij haar verzorging en maakt een portret van zijn moeder. ‘Vergeet me niet’ is een ontroerende maar niet sentimentele film.
Van te voren aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. De deur gaat om 19.00 uur open en het Alzheimer Café sluit om 21.30 uur.
Het Alzheimer Café vindt plaats in ZINN locatie De Burcht, Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand.

Het is een informatieve ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met dementie en Alzheimer. Het café is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, Gemeente Hoogezand Sappemeer, Team 290, Steunpunt Mantelzorg, Kwartierzorgenwelzijn en ZINN locatie De Burcht.
Iedereen die vragen heeft over dementie kan terecht bij het Alzheimer Café. Of iemand nu zorgt voor een dementeren-de naaste, bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij de- mentie heeft, er beroepshalve mee te maken heeft of op zoek is naar de juiste vorm van hulp, iedereen is welkom! Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met: Lydia Vledderman, tel. (0598) 329 329 of l.vledderman@zinnzorg.nl.

Reactie toevoegen