Kerstnachtdienst in Noordbroek en kerstmorgen in Schildwolde

Op woensdag 24 december is er om 23.00 uur de jaarlijkse traditionele kerstnachtdienst in de sfeervol verlichte kerk van Noordbroek. Tijdens de dienst worden de bekende kerstliederen gezongen en wordt medewerking verleend door het Vrouwenkoor van de Kielzog Koorschool uit Hoogezand o.l.v. Wim van de Laar. Voorganger is Ds. D.C. van Vliet. Organist is Peter Westerbrink.
Voorafgaand aan de dienst is er gelegenheid op het verwarmde terras van De Lijwiekstee een glas glühwein en een stuk kerststol te nuttigen voor de schappelijke prijs van
1,50 euro. Het terras is open tot 01.00 uur, zodat u na de kerstnachtdienst ook nog een warme versnapering kunt gebruiken.
De collecte in de kerstnachtdienst is bestemd voor het Kerk in Actie project 'Kinderen in de knel'.' Dit jaar staat het werk van Mwana Ukundwa in Rwanda voor weeskinderen centraal.
De dienst op kerstmorgen is om 10.00 uur in de Hervormde kerk in Schildwolde. Tijdens deze dienst is er een speciaal verhaal voor de kinderen en er is oppas aanwezig voor de allerkleinsten. Wees welkom!

Reactie toevoegen