Sfeervol kerstconcert Elad

Op 19 december 2014 geeft de Christelijke Brassband Elad uit Muntendam onder leiding van Gosse Reijenga een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk aan de Raadhuisstraat 8 te Wildervank. Het Christelijk Groot Gemengd Koor onder leiding van Johan Pots verleent medewerking aan dit concert. Het programma bestaat uit een mooie mix van kerstmuziek en ander repertoire. Tijdens de samenzang kan ook het publiek van zich laten horen.
De concertcommissie van Elad heeft een programma samengesteld dat voor een breed publiek toegankelijk is. Een kerstconcert zoals een kerstconcert be-doeld is. Een groot koor, samenzang en natuurlijk kerstmuziek vormen de perfecte opmaat voor het kerstfeest van 2014. 
Het programma bestaat uit kerstmuziek en ander repertoire. Zo speelt Elad voor de pauze het werk The Saint and the City van Jacob de Haan, dat het orkest ook tijdens het concertconcours in Hoogeveen heeft uitgevoerd. Na de pauze vervolgt het orkest met het meer traditionele kerstrepertoire. 
Het Christelijk Groot Gemengd Koor is een samengesteld koor en bestaat uit 95 zangers afkomstig van Looft den Heer uit Muntendam en Polyphonie uit Stadskanaal. Het CGGK treedt deze avond zowel solistisch op als samen met Elad.
 
Entree is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden besteld. Actuele informatie vindt u op www.brassbandelad.nl.

Reactie toevoegen