Saints & Angels

Onder de noemer ‘Saints & Angels’ is de boerderij van Tuingoed Foltz in Meeden nog twee ‘long weekends’ - 5/6/7 december en 12/13/14 december - omgetoverd in een intieme Christmas Fair. De sfeer is Frans-landelijk met een accent op oud en doorleefd. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen.
Wisselende standhouders verrassen de bezoekers met onder meer schapenvachten en buitenkleding, sieraden van antieke kralen, woonaccessoires, houtsnijwerk, jams en chutneys, taarten, sterren uit verre oorden en tal van andere cadeau-artikelen en sfeermakers.
In de boerderij geeft Dorine Folkerts demonstraties in het maken van exclusieve kransen, guirlandes en tafelver- sieringen. Bij de takkenkraam kunnen bezoekers kiezen uit een unieke collectie losse groene materialen, kleurrijke vruchten en geurige kruiden.
Bij binnenkomst wordt iedere bezoeker van de Christmas Fair als gast ontvangen met een glas kruidige appeldrank. Meer lekkernijen zijn te vinden in de oude koestal.

Arrangement ‘Celebrate Christmas’
Extra genieten op de vrijdagen! Voor vriendinnen, vrienden, groepen en verenigingen geldt een speciaal feestarrangement. Je wordt persoonlijk en in stijl ontvangen met een welkomstgedicht en een drankje en kunt genieten van een uitgebreide koffie met een taartenproeverij. Een decorateur geeft instructie om zelf de mooiste Kerstdecoraties te kunnen maken. Je krijgt een speciale Christmas Bag met tal van verrassingen en een kortingbonnenboekje die je kunt gebruiken bij de standhouders van de fair.

Reactie toevoegen