Sinterklaas bezoekt Meeden

Zodra Sinterklaas dit jaar vanuit Spanje in Nederland zal zijn aangekomen wordt het voor de Goedheiligman en zijn Pieten een erg drukke tijd. Alle kindertjes zien nu alweer uit naar Pakjesavond en hopen op een ontmoeting met de Sint.
Enkele maanden geleden werd vanuit Meeden contact opgenomen met AgendaPiet met de vraagstelling om zaterdag 22 november wat tijd vrij te willen ma-ken voor een bezoek aan dit mooie dorp. Al snel kwam het antwoord!! Positief!! Sint en een groot aantal Pieten zullen ’s middags hun intocht houden vanaf be-gin Hereweg (West) richting het dorpshuis aan Tussen Baide Meulens. Daar wordt het gezelschap opgewacht door een groot aantal kinderen, die zich allen inmiddels al voor dit groot feest hebben aangemeld middels de opgave strook op de huis-aan-huis verspreide flyer.
Vanaf 14.00 uur is de grote zaal van het dorpshuis geopend voor alle kinderen van de peuterspeelzaal en beide basisscholen, dus van 0-12 jr.
Een gevarieerd programma met o.a. veel muziek en dans zal Sint en de Pieten worden gepresenteerd. De kinderen worden getrakteerd op een glaasje fris en een lekkernij, voor de meegekomen ouders staat een kopje koffie/thee klaar.
Gelet op de vele verplichtingen van Sinterklaas zal tegen 16.00 uur het feest worden afgesloten, zodat Sint en Piet hun weg kunnen vervolgen naar de vele wachtende kinderen elders.

Reactie toevoegen