Oproep voor de kinderen!

Er zijn zwarte Pieten gezien in het centrum van Muntendam. Duidelijk is dat Bakkers Piet chocoladeletters heeft gemaakt in de keuken. Cup-cake Piet, Verrassing Piet, Kleur Piet en Zwarte Piet hebben deze letters verstopt in de etalages van de verschillende winkels in het centrum van Muntendam. Van bakker tot de kapper, en van de slager tot de fietsenwinkel.
De chocoladeletters zullen te vinden zijn in de etalages in Muntendam. Ga alle etalages bij langs om te kijken of je ze kunt vinden! Probeer van deze letters een zin te maken.
Op school zullen jullie een kleurplaat krijgen die je in kunt kleuren en inleveren. Voor de kinderen die niet uit Muntendam komen, en die toch mee willen doen, jullie kunnen een kleurplaat uit de winkel halen waar chocoladeletters verstopt zijn. Als jullie denken dat je de zin hebt ontcijferd dan kun je deze op schrijven op de kleurplaat.
Tijdens de intocht van Sinterklaas op 22 november in Muntendam zal er één juiste inzending uit een mand gehaald worden door Sinterklaas. De winnaar krijgt dan een leuk prijsje!!
De Sinterklaas intocht op 22 november zal om 14.00 uur gaan beginnen bij het gemeentehuis. De intocht eindigt bij de ingang van De Menterne, waar dan een spectaculaire Sinterklaasfeest zal gaan plaatsvinden.

Wij zouden het leuk vinden als jullie voor vrijdag 21 november de ingekleurde kleurplaat, met de juiste zin erop geschreven, voor 21 november inleverd bij Bakkerij-IJssalon Geertsema. Bakkers Piet zal deze daar vandaan halen, en er voor zorgen dat deze aanwezig zullen zijn tijdens de intocht.

Reactie toevoegen