Creativiteit op De Gouden Driehoek

CreaTil, de showroom/winkel, webshop en workshopruimte aan de Europaweg 21 te Zuidbroek, groeit qua ruimte uit tot een overzichtelijke, gezellige en sfeervolle plek. Een plek waar iedereen welkom is voor benodigdheden op het gebied van décopatch, sieraden maken, papierhobby’s (scrapbooking en kaarten maken), overige homedeco en kant-en-klare woonaccessoires.
In 2004 begon Mathilde van Bruggen als demonstratrice bij Creata, waarna zij na de bedrijfsbeëindiging van haar toenmalige werkgever in 2006 voor zichzelf is begonnen onder de naam CreaTil. In 2011 betrok CreaTil de ruimte op de Gouden Driehoek, waar nu het moment aangebroken is voor de opening van een tweede ruimte. Dit om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met het aanbieden van het zeer uitgebreide assortiment op het gebied van creatieve benodigdheden.
De mogelijkheden zijn bv. bestellingen te doen via de webwinkel en deze te laten verzenden of af te halen bij CreaTil. Ook kan bij CreaTil ter plekke uw aankoop worden uitgezocht en meegenomen. Daarnaast kunnen er workshops gevolgd worden in de work- shopruimte of op een andere door de klant gekozen locatie. Creatief bezig zijn met uw bedrijf of als onderdeel van een kinderfeestje bijvoorbeeld.
Zaterdag 15 November 2014 zal er een feestelijke opening zijn aan de Europaweg 21 te Zuidbroek met een speciale openingsaanbieding en diverse kortingen. Iedereen is die dag welkom! 

Reactie toevoegen