3 Emoties in haar sieraden!

De 3 emoties in een mensenleven zijn: Geboorte - Trouwen en Rouwen. Deze gebeurtenissen worden sinds jaar en dag in sieraden weergegeven. Margriet kan voor u op maat een prachtig sieraad ontwerpen en vervaardigen, maar u kunt ook sinds kort via haar shop online herinnerings/as-sieraden kopen. 
ATELIER - Herinnerings/Assieraden Dit zijn sieraden die herinneren aan mensen, dieren en gebeurtenissen.
Wanneer een dierbare overlijdt laat dit vaak een enorme leegte achter en zijn herinneringen volop in uw gedachten aanwezig. Sommige herinneringen kunt u tastbaar maken. Door bijvoorbeeld een dierbare of een belangrijke gebeurtenis te symboliseren in een sieraad. 
Heeft u bijvoorbeeld een sieraad liggen van uw overleden dierbare en wilt u hier graag wat mee doen? Margriet kan het sieraad vermaken. Dit gebeurt met behoud van bijvoorbeeld de inscriptie – zetting(en) en andere ornamenten.
Margriet kan het dierbare goud om-smelten en een geheel nieuw sieraad vervaardigen naar uw eigen ontwerp, of naar een ontwerp wat u samen met Margriet heeft gemaakt. Margriet kan het as van uw dierbare overledene verwerken in het sieraad. Het as kan in een bestaande of geheel nieuw sieraad verwerkt worden. U kunt er zelfs voor kiezen of het as wel of niet zichtbaar ge- dragen wordt in het sieraad. Wilt u er bij zijn als Goudsmid Margriet het as in uw sieraad verwerkt? Dat kan uiteraard! Samen met U ontwerpt Goudsmid Margriet een sieraad met een enorme emotionele waarde!
 
SHOP ONLINE  - Herinnerings/Assieraden
Deze topkwaliteit sieraden zijn met gro-te zorg en liefde ontworpen en vervaardigd door Goudmid Margriet en nu te koop in haar SHOP ONLINE! Deze unieke hangers zijn MASSIEF en ook te koop in het Zilver - Witgoud en Geelgoud. En wat dacht u van een mooie echte Smaragd in de hanger gezet? De keuzes van de edelstenen zijn: Smaragd, Saffier, Robijn of een Cubic Zirkonia. 
Alle stenen zijn echt, tenzij er anders wordt aangegeven. Tevens is het mogelijk om het as van uw dierbare te laten plaatsen, dit kan zichtbaar of half zichtbaar. De levertijd is 10-15 werkdagen.
Heeft u andere wensen zoals andere edelstenen en/of roodgoud, of zelf het as plaatsen? dan kunt u terecht in Margriet’s atelier. Neem gerust vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! Kijk dus snel op www.goudsmidmargriet.com
 
De foto’s geven nietsvermoedend aan dat de kerk(hof) sinds jaar en dag een onderdeel is van de 3 emoties.

Reactie toevoegen