Dropshot’74 koploper in de poul

Zondag 2 november 2014 was het een drukte van belang in sporthal Ruitershorn te Muntendam; maar liefst drie teams speelden de thuiswedstrijden in de competitie.
Het team wat uitkomt in de 2e klasse U17 regio Noord draait volop mee in deze poule. Afgelopen zondag was de tegenstander BC Hoogkerk uit Hoogkerk en hiervan wist Dropshot’74 met 5-3 te winnen in een zaal met veel toeschouwers. Met deze uitslag blijft Dropshot’74 nog steeds koploper in de poule. 
 
Afgelopen zondag waren ook de eerste thuiswedstrijden voor de teams die spelen in de 5e en 4e klasse (ook wel de starterscompetitie genoemd). Voor deze jeugdige spelers dus een spannende dag. Helaas heeft het team in de 5e klasse met 0-8 verloren van BOP uit Oude Pekela. Het spelniveau van de tegenstander was voor onze jeugd te hoog. Ondanks deze nederlaag ziet men al weer uit naar de volgende wedstrijd. Het team in de 4e klasse (starterscompetitie) heeft hun eerste wedstrijd met 6-2 gewonnen van BC Bedum J2 uit Bedum. Mede door de steun van de toeschouwers en ouders die aanwezig waren om hun kroost te steunen is het dit team dus  gelukt om hun eerste overwinning te behalen. Aanstaande zondag 9 november speelt het team van Dropshot’74 in de 2e klasse thuis tegen BC GO! uit Groningen en speelt het team in de 4e klasse tegen Zuidhorn BV J4. Aanvang van de wedstrijden is om 10.00 uur in Sporthal Ruitershorn te Muntendam.

Reactie toevoegen