Kindermiddag in De Menterne

De week van de opvoeding werd dit jaar gehouden van 6-12 oktober en het thema was ‘Ik tel tot tien’. De Stichting jeugdwerkgroep Muntendam doet  hier al jaren aan mee en organiseerde in het kader daarvan  op woensdag 8 oktober jl. een kindermiddag in ‘De Menterne’ te Muntendam. 
Deze middag was geheel gratis voor leerlingen van de basisscholen en de kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Twee grote speeltoestellen stonden die middag in ‘De Menterne’ opgesteld.  Er was een grote stormbaan van maar liefst 14 meter aanwezig en er was een mega-grote schommel waar wel 15 kinderen tegelijk op konden zwieren en zwaaien. Vooral de Mega-schommel vonden de kinderen geweldig en maar met zijn allen zingen terwijl de schommel heen en weer ging.
De opkomst was groot, er waren ongeveer 80-90 kinderen die continu in rijen stonden te wachten op hun beurt, om na hun beurt zo snel mogelijk weer achteraan te sluiten.
Tussendoor was er een pauze met iets lekkers, waarbij ook toeschouwers niet werden vergeten en daarna konden de kinderen weer verder spelen.
De jeugd op de mega-schommel riep nog: hoger, hoger, maar helaas, het was toch echt afgelopen en ook de stormbaan zakte in. De basischool jeugd heeft zich opperbest vermaakt en we kunnen allen terug kijken op een superleuke middag.

Reactie toevoegen