Gezelligheid trekt altijd veel mensen

Bingo in De Menterne. Mensen pakken je vast en zeggen: “Wat hebben we het leuk gehad! Dat geeft voldoening”, vertellen Greetje Venema en Dina Oorburg. Beide dames staan voor de organisatie van de Bingo die elke dinsdagmiddag vanaf 9 september, om de week, in Dorpshuis De Menterne in Muntendam worden gehouden.
Het bingo spel staat bekend als een populair spel bij de 50+ ‘ers. “Twee kwartjes bingo, oh nee... vijftig eurocent per lot, verbeterd Greetje Venema zichzelf. “En bij elke bingo zijn leuke prijzen te winnen!” De bingomiddagen vinden plaats in Dorpshuis De Menterne. Het beloven weer leuke, gezellige middagen te worden. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor een drankje en in de pauze een lekker hapje. “Al het geld wat voor de bingo betaald wordt komt ook weer ten goede aan de mensen”, vertelt Venema. “Als we iets extra’s in de pot hebben, trakteren we de deelnemers op iets lekkers; zoals bijvoorbeeld met Oud & Nieuw een heerlijke oliebol!”
In principe kun je vanaf 9 september elke dinsdagmiddag voor een Bingo-middag in De Menterne terecht. Want de tussenliggende weken organiseert een ou- derengroep uit Meeden de Bingo-middagen in het dorpshuis van Muntendam. En ook hier is iedereen van harte welkom. Velen winnen een prijs, maar helaas, niet iedereen gaat met een prijs naar huis. Maar het gaat om de gezelligheid!
De vrijwilligers zijn er weer klaar voor! U komt toch ook?
Liefhebbers van klaverjassen kunnen elke donderdagmiddag hun hart ophalen met een spelletje klaverjassen. U bent van harte welkom en neem gerust uw buurman/buurvrouw of andere liefhebber van klaverjassen mee. Wilt u meer informatie; Harry Haan van De Menterne in Muntendam staat u graag te woord.

Reactie toevoegen