Concert Erwin de Vries

Muziek in het Gronings dialect. Zondagmiddag 24 augustus 2014 geeft Erwin de Vries een concert in de boomgaard van de Heemtuin in Muntendam. De zanger/tekstschrijver uit Meeden is ambassadeur van De Heemtuin. De Vries laat zich inspireren door zijn verbindingen met Groningen en zijn bestaan. Zijn lied-jes zijn door en door zuiver en recht uit het (Groningse) hart.
Rita Jansen van De Heem-tuin, Muntendam is ontzettend enthousiast over dit optreden: “Vorig jaar was het, mede door het stralende weer, een groot succes met veel aanloop van publiek. We hopen nu ook weer op mooi weer en dan is het heerlijk genieten in de boomgaard met de prachtige liedjes van de ambassadeur van De Heemtuin. Dit alles onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje.” 
Erwin de Vries is op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De tekstschrij-ver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit 7 albums voortvloeiden; Riep veur Opnoame (1997), Haim (2001) (met zijn toenmalige band Deheleboel), Wie (2003), Aigenhaimer (2006), Dichter in Mie (2008), Leef t Leven (2011) en sinds kort het nieuwe album De Tocht van de Noakende Zunderling. Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer (2007) en Dichter in mie (2009).
De liedjes van deze Singer/songwriter zijn rauw, puur en eerlijk. Heel direct, mooi, persoonlijk, zo nu en dan absurd, maar altijd met een boodschap. 
Reserveer nu alvast uw kaarten! Ze zijn in de voorverkoop tot en met vrijdag 22 augustus. 

Reactie toevoegen