Weekendafsluiting N33


Rijkswaterstaat sluit van vrijdag 22 augustus 19.00 uur tot maandag 25 augustus 06.00 uur de N33 tussen Assen en Gieten + Veendam - A7 Zuidbroek af. Gedurende deze periode zijn deze wegdelen in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.
Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.
De werkzaamheden tussen Assen en Gieten bestaan uit restwerkzaamheden, zoals afwerking. Tussen Veendam en Zuidbroek worden er testen en herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de bruggen over het Winschoterdiep.
In de nacht van woensdag 20 augustus 22.00 uur tot donderdag 21 augustus 06.00 uur worden beide bruggen getest. Gedurende deze periode moet het verkeer rekeninghouden met verkeersstops van maximaal een kwartier.
 
Afsluiting afrit Bareveld
Op woensdag 26 augustus van 19.00 uur tot donderdag 27 augustus 06.00 uur is de afrit Bareveld vanuit Veendam richting de K.J. de Vriezestraat afgesloten.
 
Verdubbeling N33 Assen - Zuidbroek
Rijkswaterstaat werkt, in samenwerking met de provincies Groningen en Drenthe en de omliggende gemeenten, aan de verdubbeling van de N33 tussen Assen en Zuidbroek. Dit gebeurt om de veiligheid en de doorstroming te verbeteren en de bereikbaarheid van de regio te vergroten.

Reactie toevoegen