Kidz-Days in Meeden

In openluchtbad De Kolck vonden in de laatste vakantieweek weer de Kidz-Days plaats. Dit evenement werd georganiseerd door de Kidzclub Meeden, een onderdeel van de Dorpsraadcoöperatie Meeden, in samenwerking met Sportimpuls Meeden.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 augustus kon de Meedener jeugd zich vermaken tijdens dit waterspektakel, bestaande uit diverse spelen in en rondom het zwembad.
Nadat de tentjes waren geplaatst op de grote speelweide, de veld- en luchtbedden hierin werden gedeponeerd, een laatste hand aan de inrichting van ieders nachtverblijf werd gelegd, vulde het zwembad zich al snel met tientallen zwemlustigen. 
Het programma bestond uit spelletjes als ‘levend ganzenbord’, ‘spijkerbroekhangen’, ‘stoelendans in het water’, terwijl op de speelweide de jeugd veel plezier beleefde aan een groot luchtkussen en een zeepbaan.
Ondanks de wisselende weersomstandigheden was de sfeer uitstekend, vol enthousiasme werd het circuit afgelegd, de gezamenlijke maal-tijd vond dan ook gretig aftrek bij de ruim 70 jongeren.
Hoogtepunt was ’s avonds de ‘ZwemDisco’, verzorgd door d.j. Paul en MatSound, kompleet met bijbehorende feest-
verlichting. Een groot aantal bezoekers kwam meegenieten van dit muzikaal onderdeel met als extraatje een live-optreden van zanger Erwin de Vries.
Toen zo tegen de klok van elven een groot applaus klonk voor (blootvoetse) Erwin maande badjuf Astrid een ieder … “en nu allemaal tanden poetsen en naar bed!!” .
De volgende ochtend... het zonnetje hoog aan de hemel... de ritsen van de tentjes werden geopend... hupsakee!! de ochtendduik... gezamenlijk ontbijten... zó gezellig... de voorbije nacht evaluerend... enkelen moesten toegeven aan lichte vermoeidheid... anderen weer vol energie voor nog een paar uurtjes waterpret... de tenten weer ingepakt... huiswaarts! 
Dankzij de inzet van de dames van de Kidzclub, het badpersoneel, vrijwilligers van het zwembad heeft de Meedener jeugd twee prachtige dagen gehad.

Reactie toevoegen