Afscheid leerkrachten Europaschool

Op vrijdag 4 juli hebben juf de Vries en juf Mulder afscheid genomen van de collega’s, kinderen en ouders van De Europaschool in Muntendam. Beide leerkrachten zijn een groot deel van hun onderwijscarrière werkzaam geweest op deze school.
 
 
Stien Mulder heeft de laatste jaren veel voor groep 8 gestaan. Annie de Vries heeft vooral de middenbouwgroepen gehad. Beide leerkrachten hebben zich al die jaren ingezet voor het geven van goed onderwijs op de school. Hun grote passie was het werken met kinderen en ze iets te leren.  
Vrijdagochtend reden ze op een versierde tandem naar de school.  Ze werden hier ontvangen met getrommel, getoeter en geklepper door het daar aanwezige publiek. Hierna liepen ze voorop in de lawaaioptocht door het dorp. De kinderen konden vervolgens deel nemen aan de landenspelletjes waarvoor ze met hun paspoort moesten inchecken bij de verschillende landenbalies. De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke picknick op het schoolplein.
 
De beide juffen werden op het einde van de ochtend nog toegezongen door de kinderen die een afscheidslied hadden voorbereid. 

Reactie toevoegen