Zwemdisco

Afgelopen vrijdagavond was er weer een zwemdisco in het D.G. van den Noortbad in Muntendam. 125 Kinderen kwamen op het festijn af. Ook de kinderen zonder zwemdiploma konden samen met pappa en/of mamma genieten van de disco!
Allerlei muziek kwam voorbij, van tran-ce, tot skihut en van K3 tot Gustavo Lima. Dj Jurjen, Martin en Tim maakten er weer een leuk feestje van. Als de kinderen een liedje wilden horen, dan werd door de DJ graag aan het verzoek voldaan.

Het was een leuke gezellige avond gezamenlijk met het bad personeel Janine, Trijntje en Harm. Ook de vrijwil- ligers waren weer aanwezig! Zij hielden gezamenlijk toezicht op de kinderen die hun muziek konden aanvragen zodat ze konden dansen aan de rand van het zwembad en natuurlijk was er tussendoor weer gezorgd voor drinken. Dit werd aangeboden door de JWG, want je krijgt uiteraard wel dorst van zwemmen en dansen! Na afloop kregen de kinderen een zakje chips mee. Alle kinderen zijn moe en voldaan naar huis gegaan. Wij verheugen ons weer op de volgende zwemdisco.
Graag wil ik ouders van kinderen van de basisschool nog attenderen op de reis in de spelweek naar Slagharen. Voor
€ 15 kunt u uw kind opgeven voor een dagje Slagharen. Wees er snel bij want vol=vol! Tot de spelweek in de laatste week van de vakantie week 33 van
11 tot en met 15 augustus!

Reactie toevoegen