Embrace MY ride

500 kilometer in 24-uur voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 vindt de HomeRide plaats. HomeRide is een wielertocht van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht, langs acht Ronald McDonald Huizen. 
 
 
Het is de uitdaging om non-stop, dus ook ’s nachts, te fietsen en binnen 24 uur de finish te halen. Om te mogen starten moeten de teams € 7.000,- euro inbrengen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Hierdoor kunnen ook in de toekomst ouders dichtbij hun zieke kind zijn op de momenten dat dit zo belangrijk is. Want een ziek kind kan en mag niet zonder zijn ouders!
 
Team Embrace MY ride gaat de uitdaging aan. Het team bestaat uit:
- Aldert Sanneman (Hoogezand), begeleider
- Ben van der Zwet (Zuidbroek), wielrenner
- Daan Smit (Groningen), wielrenner
- Fia Lockhorn (Zuidbroek), begeleider
- Fokko Frikken (Zuidbroek), be geleider
- Gerard Frikken (Muntendam), wielrenner
- Jeroen Sanneman (Zuidbroek), wielrenner
- Jos Schiphuis (Muntendam), wielrenner
- Lisette Schrage (Zuidbroek, begeleider
- Martine Sonneveld (Veendam), begeleider
- René Hassing (Stadskanaal), wielrenner
- Roelina Stuivenberg-van der Veen (Zuidbroek)
- Tim Sanneman (Zuidbroek), wielrenner
- Tinus Sanneman (Zuidbroek), wielrenner 
Er wordt gefietst voor het goede doel, maar ook als eerbetoon aan de mooie en dappere Emy, dochter van Jeroen Sanneman en Lisette Schrage, zusje van Tim Sanneman en kleindochter van Tinus Sanneman, allen teamlid van Embrace MY ride. 
 
Op 7 juli 2005 werd Emy geboren met een zeldzame ziekte; het syndroom van Holt Oram (ook wel hand-hart syndroom genoemd). Op 12 juni 2006, drie weken voor haar 1e verjaardag, is ze overleden
“In de 11 maanden dat Emy bij ons mocht zijn, heeft ze twee keer in het ziekenhuis gelegen en mochten wij gebruik maken van het Ronald McDonaldshuis Groningen. Onvoorstelbaar belangrijk dat je in tijden van angst, machteloosheid en verdriet gewoon dichtbij je zieke kindje kunt zijn.”
 
En dat is waar het team voor gaat… Heel veel geld inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Alles voor die nachtzoen! 

Reactie toevoegen