Superleuke stormbaan te Muntendam

Op woensdagmiddag 5 juni j.l. werd er door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam een stormbaanmiddag georganiseerd in de sportzaal van De Menterne in Muntendam. 
Er was een grote opkomst van maar liefst 75  kinderen en de sfeer was zoals altijd erg gezellig.  De kinderen waren in alle leeftijden aanwezig, waarvan een aantal jonge kinderen onder begeleiding van de ouders. Vol spanning wachtten de kinderen. Eerst ging men in groepjes en daarna mochten de kinderen alleen. Toen begon het feest pas goed. Er werd geklauterd, gesprongen en gegleden op de stormbaan en gezwaaid in de ringen. Iedereen was lekker sportief bezig en de kinderen vermaakten zich prima. Daarna werden er ijsjes uitgedeeld en uiteindelijk ging iedereen weer voldaan naar huis.
 
Aankondiging zwemdisco
Op vrijdagavond 27 juni 2014 zal er voor alle basisschool leerlingen een Nieuwjaarszwem-disco georganiseerd worden door de Stichting Jeugdwerkgroep. Muntendam in het D.G. v.d. Noortbad te Muntendam, dit in samenwerking met het badpersoneel. Kinderen die geen diploma hebben moeten onder begeleiding van de ouders/verzorgers. Ook kinderen die elders wonen zijn welkom. Als entree vragen wij zoals gewoonlijk weer een kleine bijdrage. Het bestuur en het vrijwilligersteam van de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam ziet jullie komst graag tegemoet.

Reactie toevoegen