Muntendammer zanger landelijk bekend

Peter Pijper, bekend als radiomaker van de lokale omroep menterwolde en daarnaast solo en duo actief als zanger is er in geslaagd voor de tweede keer dit jaar met een nummer op een landelijke verzamelcd te komen.
de muziekserie lentekriebels,hitzomer,etc is een productie van hollandia music en showbizzinfo en zal als verzamelaar dit jaar 4 keer uitgegeven worden.
zat peter met zijn single goed is goed in nederland en belgie in de playlijsten van vele stations nu probeert hij het opnieuw met de zomersingle leef en geniet.
goed is goed werd voor Peter dit jaar min of meer de internationale erkenning ,het nummer geschreven door Hans Tiger Smits bekend van oa rode licht van Hazes stond voor Peter aan de wieg voor de Belgische doorbraak , zo stond het nummer wekenlang bij de vlaams belgische radio omroep VBRO in de lijsten en staat Peter daar ook op hun verzamelalbum.
de cd Hitzomer waar Peter naast vele bekende artiesten als Frank en Mirella staat met het nummer Leef en Geniet is inmiddels verkrijgbaar bij de grotere mediazaken (mediamarkt,saturn,bol) en natuurlijk via Peter zelf.
daarnaast is Peter met het duo de Pappes actief en hebben ze net de clip al mn mooie dromen opgenomen, deze hilarische clip wordt momenteel veelvuldig gedraaid bij tv oranje en heeft de laatste weken al een vaste afsluiter rond middernacht.
kortom een zeer sucsevolle muzikale sprong van deze zanger uit Muntendam

Reactie toevoegen