Uitje voor thuiszorg cliënten Veendam


In mei organiseerden medewerkers van het Zorg thuis psychogeriatrie-team in Veendam van Zorggroep Meander een middagje uit voor haar cliënten. Cliënten konden zich hiervoor opgeven en half mei ging men met een groepje van negen cliënten in een busje op pad door het mooie Groninger landschap.

Een gezellige dag was het zeker. Het uitje ging langs de prachtige koolzaadroute, waarvan de velden schitterend in bloei stonden. Onderweg was er tijd voor een kopje koffie of thee met natuurlijk iets lekkers erbij. Daarna ging men naar de Eemshaven. Daar keken de cliënten onze ogen uit. Door het heldere weer zagen ze de molens van Emden in Duitsland. Rond half zes was men in Delfzijl om daar te genieten van een lekker visje.
Het was een middag waar de cliënten even hun zorgen konden vergeten. En aan humor heeft het zeker niet ontbroken. Van huis ophalen en naar huis terugbrengen was ook geen punt. De cliënten waren het er allemaal over eens, wat een goede medewerkers en vrijwilligers waren deze middag met hun op pad. “Bedankt medewerkers en vrijwilligers. Er gaat niets boven Groningen, maar ook zeker niet boven het Zorg thuis PG-team Veendam”.

Reactie toevoegen