Succesvolle Marathon Hamburg

Op zondag 4 mei j.l. heeft een aantal leden van een loopgroepje uit Muntendam de marathon van Hamburg gelopen. Na een intensieve voorbereiding hebben alle lopers (ondanks het koude weer en veel vals plat) met succes de 42 km en 195 meter afgelegd. 
 
 
Voor Leny Flap, Eddy Burema en Pals Nieuwhof was het hun 1e kennismaking met deze afstand. De anderen (Annemieke Nieuwhof, Ineke Kamps, Petra Wieringa , Stieneke Hazelhof en  Benny Scholtens) hadden al één of meerdere  marathons gelopen. Behalve laatstgenoemde liepen ze hier wel allemaal een mooie PR! Okko Venema stapte vanwege een blessure halverwege in, maar ook hij liep een PR op de halve marathon. Dankzij de goede coaching en begeleiding van onze trainer Benny Scholtens kunnen we terugkijken op een fantastisch resultaat en een super gezellig weekend. 
Onze dank gaat ook uit naar de shirtsponsoren en natuurlijk naar de meegereisde supporters die met fraaie oranje hoofddeksels op meerdere plekken naast het parcours ons moreel ondersteund hebben.
 

Reactie toevoegen