Zomerexpositie

Cultuur- & Congrescentrum vanBeresteyn in Veendam nodigt regelmatig (amateur-) kunstenaars om te exposeren in de foyer. Het is nooit een probleem om kunstenaars te vinden en elke periode is er weer een verrassende expositie.
We weten dat er veel meer liefhebbers zijn die kunst maken. Soms hebben ze niet genoeg schilderijen of tekeningen voor een volledige tentoonstelling. Of ze durven het nog niet aan.
Die amateurkunstenaars bieden we de kans om te exposeren! Van
10 augustus tot en met 31 augustus wordt de expositieruimte in het Cul-tuurcentrum beschikbaar gesteld voor bijzondere kunst van amateurs uit Veendam en omstreken. Het gaat om beeldend werk in het platte vlak.
Behalve de kans om te exposeren, is er ook nog de mogelijkheid dat het kunstwerk als Zomerkunstwerk van vanBeresteyn wordt gekozen. Het publiek kan hiervoor zijn stem uitbrengen. Iedereen die een schilderij, foto of een tekening heeft gemaakt en die deze kunst graag eens wil exposeren, kan zich opgeven. Opgave gebeurt via een opgaveformulier met daaraan toegevoegd foto’s van het werk. Uit de aangeboden werken wordt een selectie gemaakt door een selectiecommissie.
Aanmelden kan tot 6 juni: schriftelijk bij cultuurcentrum vanBeresteyn, of per mail kunstinvanB@veendam.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer nadere informatie.
Op 1 juli wordt bekendgemaakt welke werken zijn geselecteerd.

Reactie toevoegen